A tak z innej beczki...Panowie jaką navi polecacie na androida ?
ORANGE !!! Czy ktoś na forum pracuje w ORANGE?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ziutsaneJa mam automapę. Całkiem ok.
Jedyne póki co znalazłem na minus to potrafi się wyłączyć jeśli przełączy się na telefon i chce się do niej wrócić.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Jeśli na Polskę to AutoMapa na Europę TomTom"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krissosJeśli na Polskę to AutoMapa na Europę TomTom
Dokładnie robię tak samo.
W maju czeka mnie wycieczka do Bułgarii i Grecji. Zdam relację, jak TomTom sobie poradził. W UK pokrycie TomTom jest imponujące. Europa wschodnia aktualizowana w połowie grudnia.
Automapa, na chwilę obecną nie wyprowadziła mnie jeszcze w pole, co zdarzyło się kilka razy przy użyciu TomTom'a.
Pozdr.
BartekRadio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
-
casuper, zaciekawiło mnie ubezpieczenie na telefon - możesz przybliżyć?
(obojętnie jakiego).
Sprawdzać mi się nie uśmiecha za dużo mam w tel. pierdół memu sercu i duszy ważnych.
A co do navi w tel. to na Polskę AM a na zachód europy TomTom.
Bez żadnego ale....Była O1 Laurin & Klement +
President Johnny II ASC / Sirio Silver Mag 90
-
-
koledzy trzymajmy sie tematu ten temat założyłem odnosnie kto i za ile ma minut i w jakiej sieci a Wy o navi rozmawiacie itp. :roll:ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Jeżeli ktoś będzie sie wahał przy zakupie nowego telefonu to mimo wielkości polecam samsunga note II, tel jest prze kozak, bawię sie nim od soboty i zaskakuje mnie co chwila, bateria trzyma pełne dwa dni wyłączając na noc w tym kilka godzin na necie i duzo grzebania.
Generalnie oprócz wielkości do której trzeba sie przyzwyczaić to nie zauważyłem u niego wad, nawet w jeansach można go nosić z tym że uklęknąć do wiązania butów już nie bardzo :lol:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
dziś byłem w T i popytałem jak to u nich jest z wypowiedzeniem umowy ( specjalnie bo dobrze wiem jak to jest) pani sie zainteresowala i zaczeła przedstawiać warunki żebyśmy z żoną zostali. od razu znalazło sie 200 dodatkowych minut 250 mb dodatkowego internetu dziwne bo na infolinii nie chcieli z nami gadać. jednak jak przyszedłem do domu i porównalem z play to dalej play jest lepsze bo za ta samą cenę mam tyle sami min z tym że w play między soba za free internetu 1 gb więcej i telefon 150 zl tańszy.
co do telefonu to pani pokazała mi LG 9 na którego wcześniej bym nie spojrzał ale się chwilę pobawiłem i powiem wam że bardzo ale to bardzo mi się spodobał. ogólnie chce sobie sprawić sgs2 ale już go wycofują a sgs3 za drogi.BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
blackrs, na dniach będę miał do sprzedania w bardzo dobrym stanie SGS II, z futerałem skórzanym, uchwytem i ładowarką samochodową.BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
Komentarz
-
-
Podpisałem:
umowa na 12 miesiecy bez telefonu
63zł brutto miesiecznie,
taki pakiet do wykorzystania na miesiac:
1400min do wszystkich = 23.5h (naliczanie sekundowe)
1,5GB internetu
do orange nielimitowane połaczenia
nielimitowane smsy do wszystkich sieci
pakiet 40 MMS
chyba ok :?:ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Boobass, Podeślij proszę fotki
[email protected]Radio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BADYLblackrs, zona właśnie podpisała umowę z orange przeniosła nr i za 1zł ma samsunka advance s - abonament 69zł w PLAY za podobną cenę abonamentu ww. tel. masz najtaniej za 389zł :shock: chyba ich poje.... :diabelski_usmiech
zauważyłem że chyba niektore marki mają jakąs umowę z danymi sieciami bo w jednej np smsung jest dużo tańszy za to w drugiej sonyBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
Komentarz
-
Komentarz